torsdag 27 oktober 2011

goda nyheter och allt flyter på!

Vi fick en liten god nyhet från Monica idag ang. vår bokning. Eller ja, två egentligen och det är att dom bokade båda delarna åt oss hela kvällen, alltså från kl. 6 och framåt. Verkligen supersnällt!

När jag berättade för min kära mor om hur långt vi har kommit med allt så sa hon: "ska ni inte ha fika då?"

Visst satan, det hade vi helt glömt båda två. Så imorgon ska vi försöka få tag på Monica igen, och höra om vi fattat rätt på mailet, och om man kan få tillgång till restaurangen. Är det så att dom inte kan, så kan ev. min mamma ställa upp och jobba i köket då hon har en del utbildningar inom stora kök så hon vet vad det handlar om. Om allt nu klaffar med kök och mamma, så kommer hon ev. att kunna hjälpa oss med en leverantör som dom har ute på hennes jobb.

Det känns otroligt bra att vi har kommit såhär långt redan eftersom clinicen är i mars och då kan det kännas bra att ha alla de stora bitarna klara. Vi måste snart också påbörja vårt flygblad, och jag kom nyss på en supersmart idé! Eftersom näst intill hela sveriges befolkning befinner sig på Facebook så kommer vi göra en sida där och bjuda in så många som möjligt.


Känns som om detta kommer bli super! :D :D

// Linda

onsdag 26 oktober 2011

Information

Det var inte så många på projekt-halvtimmen idag då jag drog en snabb information om clinicen. Här kommer den igen, finns även på vår facebook-sida!

För er som är intresserade av att rida på vår clinic finns det en lapp som kommer hänga på anslagstavlan mellan klassrummen. Där ska ni skriva era namn. Anmälan är inte bindande, utan vi vill bara mest kolla av redan nu vilka som är intresserade. På klassrådet veckan efter jullovet så kommer jag att ställ...a frågan igen, denna gången är det bindande då vi kommer lotta ut vilka 4 eller 5 det är som får rida för Niklas. Och ni som sedan blir utvalda kommer att få betala ca 500:- för att vara med. Clinicen är torsdagen den 29 mars 18.00 , och ni som ska rida kommer alltså inte att vara med på vår vanliga hoppträning

tisdag 25 oktober 2011

Happyface! :D

Igår pratade jag med Karin (platschefen) på skolan om vilka dagar som passar skolan att ha clinicen på. Vi kom fram till att den 29 mars blev den bästa dagen då det är några i vår klass som ska rida (om dom vill såklart) och den 29e är en torsdag, och då behöver dom inte vara med på hoppträningen!

Därefter ringde jag Niklas, och frågade om datumen och att då den 29 mars skulle passa oss bra, och han skulle kolla upp till idag om han kunde. Frågade även om priset, och hur mycket det är vill jag inte skriva riktigt än (om ens över huvudtaget) då jag känner att det är mellan oss inblandade.


SÅ ALLIHOPA, DEN 29 MARS KL. 18.00 ÄR DET CLINIC FÖR NIKLAS ARVIDSSON. Boka genast in det vettja! Det kommer bli väldigt lärorikt! :D























Niklas & Cobolt (e.Cyklon-Camaro M) nere på Unghäst-VM i Zangersheide, Lanaken.

fredag 21 oktober 2011

Vi är på gång, vi är laddade lalalala...

I alla fall jag, vet inte hur det är med Sofie (som för övrigt får börja skriva lite här också) ;)

Vi har fått pratat med Monica idag ang. bokning av ridhuset, och de dagar vi gav som förslag fungerar alldeles utmärkt, så nu hänge allt på Niklas som för övrigt är uppe på Strömsholm i helgen. Såg att han hade två ner med min favorithäst från stället.


Åter till projektet..

Eftersom Niklas är iväg så kan jag inte ringa honom förräns på måndag eller tisdag, tisdag känns säkrast. Så på onsdag när vi har projekttid på skolan så ska vi ha fått svar om vilken dag, tid och hur vi ska lägga upp själva clinicen. Men min och Sofies tanke är just nu att Niklas ska rida en eller två av sina egna hästar, och sen ska en grupp rida efter det. Gruppen kommer bestå av 4 eller 5 personer, men vem dom är vet vi inte än. Det är inte det viktigaste just nu.


// Linda

måndag 17 oktober 2011

.

Pratade med Monica idag om ridhuset.

Det kommer bli som så att clinicen blir efter skoltid, och därför måste vi boka hela stora delen. Tror egentligen inte det ska vara något problem med tanke på att det blir bäst om vi lägger det en veckodag, det blir bäst både för oss och för Niklas eftersom det är tävlingar nästan varje helg.

Vill ni veta lite mer om Niklas, hans hästar och massa annat kul så klicka bara på länken! (:

Niklas hemsida

söndag 16 oktober 2011

.

Har fått såna sjukt bra idéer nu så jag väntar med att skriva ut dom! ;)

// Linda

fredag 14 oktober 2011

Hejsan.

Vi som kommer skriva här heter Sofie Bengtsson och Linda Ek.

Anledningen till att bloggen heter "projektblogg" är för att nu under sista året på gymnasiet så har vi kursen projektarbete. Och istället för att sitta och skriva en loggbok så har vi som nästan resten av klassen gjort en blogg. Här kommer vi skriva om allt möjligt som har med vårt arbete att göra, allt för att lärarna och resten av klassen ska kunna läsa lite om hur vi jobbar och sliter för att få till ett så bra arbete som möjligt (:

Vårt projektarbete är att anordna en clinic med en känd ryttare. Och den kända ryttaren är ingen mindre än Niklas Arvidsson. Varför vi valde just Niklas är för att jag (Linda) hade min 4-veckors praktik uppe hos honom och var den första jag kom till att tänka på när vi skulle välja ryttare.

Vi har kommit en bra bit på vägen tycker jag. Vi har ryttaren, clinicen ska vara på skolan och vi vet till 98.9 % hur den ska genomföras. Det vi ska göra härnäst är att ha ett litet "möte" med de som äger anläggningen och hitta olika dagar som vi kan ha clinicen på så får Niklas i sin tur säga vilken dag han kan.

// Linda