torsdag 27 oktober 2011

goda nyheter och allt flyter på!

Vi fick en liten god nyhet från Monica idag ang. vår bokning. Eller ja, två egentligen och det är att dom bokade båda delarna åt oss hela kvällen, alltså från kl. 6 och framåt. Verkligen supersnällt!

När jag berättade för min kära mor om hur långt vi har kommit med allt så sa hon: "ska ni inte ha fika då?"

Visst satan, det hade vi helt glömt båda två. Så imorgon ska vi försöka få tag på Monica igen, och höra om vi fattat rätt på mailet, och om man kan få tillgång till restaurangen. Är det så att dom inte kan, så kan ev. min mamma ställa upp och jobba i köket då hon har en del utbildningar inom stora kök så hon vet vad det handlar om. Om allt nu klaffar med kök och mamma, så kommer hon ev. att kunna hjälpa oss med en leverantör som dom har ute på hennes jobb.

Det känns otroligt bra att vi har kommit såhär långt redan eftersom clinicen är i mars och då kan det kännas bra att ha alla de stora bitarna klara. Vi måste snart också påbörja vårt flygblad, och jag kom nyss på en supersmart idé! Eftersom näst intill hela sveriges befolkning befinner sig på Facebook så kommer vi göra en sida där och bjuda in så många som möjligt.


Känns som om detta kommer bli super! :D :D

// Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar