fredag 14 oktober 2011

Hejsan.

Vi som kommer skriva här heter Sofie Bengtsson och Linda Ek.

Anledningen till att bloggen heter "projektblogg" är för att nu under sista året på gymnasiet så har vi kursen projektarbete. Och istället för att sitta och skriva en loggbok så har vi som nästan resten av klassen gjort en blogg. Här kommer vi skriva om allt möjligt som har med vårt arbete att göra, allt för att lärarna och resten av klassen ska kunna läsa lite om hur vi jobbar och sliter för att få till ett så bra arbete som möjligt (:

Vårt projektarbete är att anordna en clinic med en känd ryttare. Och den kända ryttaren är ingen mindre än Niklas Arvidsson. Varför vi valde just Niklas är för att jag (Linda) hade min 4-veckors praktik uppe hos honom och var den första jag kom till att tänka på när vi skulle välja ryttare.

Vi har kommit en bra bit på vägen tycker jag. Vi har ryttaren, clinicen ska vara på skolan och vi vet till 98.9 % hur den ska genomföras. Det vi ska göra härnäst är att ha ett litet "möte" med de som äger anläggningen och hitta olika dagar som vi kan ha clinicen på så får Niklas i sin tur säga vilken dag han kan.

// Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar